אופטומטריסט המתמחה בלקויות למידה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

09/02/2010 | 23:36 | מאת: אור

שלום רב אני זקוקה לאופטומטריסט ולאורטומטריסט מומחים ללקויות למידה באזור הצפון עבור ילד עם קשיים מורכבים בבקשה עם למישהו יש המלצה חמה וכנה... תודה מראש

אור שלום, בכל בית חולים שיש לו מחלקת עיניים יש את הפונקציות שציינת. אני ממליץ לך לפנות לבית חולים הקרוב למגורך שיש בו מחלקת עיניים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

10/07/2010 | 09:37 | מאת: מירה

חיים וירצר - "מרכז האופטיקה" רח' הגליל טבריה, 04-6720846 אופטימטריסט, דר' במדעי ההתנהגות הגענו אליו לפני מספר שנים לטיפול בבתי שסובלת מלקויות למידה עד כמה שאני זוכר התמחה בתחום בהצלחה

מנהלי פורום קרטוקונוס