טיפול בציקלוספורין 0.1%

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/01/2010 | 17:10 | מאת: הראלה

ד''ר יקר סובלת מאדנו וירוס מעל לשנתיים.עד לפני 10 ימים,טופלתי במקסידקס.נסיונות לרדת במינון,להפסיק לגמרי,העלו את רמת העכירות.כעת מטופלת בציקלוספורין.אמנם לא סובלת מתחושת גוף זר יותר,מאידך חשה ירידה בראייה.לא מסוגלת לראות פרטים קטנים ולנהוג.הטיפות שורפות את הריריות שלי,ואני חשה ברע. מה אוכל לעשות להמלצתך?תודה.

הראלה שלום, מקרים קשים של עכירות אחרי אדנו-וירוס בהם קיים קושי בנהיגה ובחיי היומיום יש אפשרות לשייף את הקרנית ולהסיר את העכירות בעזרת לייזר PTK. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

26/01/2010 | 17:47 | מאת: הראלה

לד''ר לוינגר שלום. האופציה שנתת לי היא נכונה למי שהדלקת לא פעילה.מה עושים כאשר הדלקת פעילה,והציקלוספורין שורף לי את הריריות,ומקסידקס כבר ניתן לי שנתיים??אשמח לתשובתך.

מנהלי פורום קרטוקונוס