בהמשך לליזר לטיפול

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/01/2010 | 17:18 | מאת: רחל מד

תודה על התשובה המהירה מאוד עזר לי להבין יותר, אך בכל זאת האם יש תופעות לווי מסוכנות מהטיפול ליזר כאשר הוריד חסום? האם יש מקום שאוכל להיות בטוחה שהטיפול נכון? תודה דיין רחל

רחל שלום, מאיזה תאריך השאלה שלך? טיפול בלייזר לאחר חסימת וריד, במידה והוא מבוצע בהיקף הרשתית ולא במרכז, אינו מורגש. טיפול קרוב למקולה או במקולה עצמה יכול להתבטא בהפרעה בראיה המרכזית ובשדה הראיה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

28/01/2010 | 17:41 | מאת: רחל מד

בתאריך ה-5/1 שאלתי אותך פעם ראשונה בקשר לטיפןל בליזר פעם שניה ב26/1 תודה רחל מד

מנהלי פורום קרטוקונוס