הדרדרת בראייה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/01/2010 | 10:31 | מאת: דניאל

שלום רב לפני 9 שנים עשיתי ניתוח לייזר בעיניים. המספרים שהיו לי: -3, -3.5 ללא צילינדר לפני שנתיים, חלה הדרדרות בראייה בעין שמאל ועקב כך חזרתי להרכיב משקפיים-הפעם עם צילינר של -1.25 (עין ימין בסדר) בימים אלה, אני חש ששוב הראייה מדרדרת , שוב באותה עין שמאל, פניתי לרופא עיניים ומבדיקה שערך טען שהוא לא רואה איזושהי מחלת עיניים פניתי לאופטומטריסט ונאמר לי שהצילינדר הוא -3.5 ולא ניתן להרכיב משקפיים ולראות 6/6 בעין זו אלא עליי להשלים עם העובדה שהחדות בעין זו תהיה 6/12 אשמח לעצה לגבי פתרון אפשרי לבעיה תודה מראש דניאל

דניאל שלום, עליך לעבור בדיקות הכוללות צילומי קרנית. כיום ישנם טיפולים יעילים וטובים לתיקון צילנדר בהתאם לממצאי הבדיקה. בברכה,ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס