ליזר לצורך טיפול

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/01/2010 | 10:43 | מאת: רחל מד

לאחר בדיקה וצילום העין התגלה לי שיש לי וריד חסום הרופא הציע לטפל בליזר אני מאוד חוששת , מה יגרום טיפול בליזר? האם יש טיפול אחר נוסף היובש בעיניים לא טופל על ידי הרופא אבקש עצה תודה רחל מד

רחל שלום, חסימת וריד ברשתית העין מופיע ב-2 צורות, הצורה האסקימית והלא אסכימית שיכול להיות משנה בבצקת של הרשתית ומרכז הראיה. הגורמים לירידה בראיה במקרה זה מומלצים 2 טיפולים: צריבת הרשתית עם הדימומים ע"י טיפול בלייזר. אפשרות שניה היא הזרקת חומר הנקרא אבסטין לזגוגית העין כדי להקטין את הבצקת ולשפר את הראיה, ניתן לבצע את שני הטיפולים ביחד. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס