המשך רקמת שומן העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/12/2009 | 14:20 | מאת: שושיה

נראה לי שקצת נזכרתי: האם האיחוי בעקבות השתלת השומן לא פוגע בחלק משדה הראיה? 2.שדה הראיה שלי שלם, אבל אני צריכה לעבור להסתכל בעין שמאל בשביל לראות מה נראה בקצה השמאלי של שדה הראיה כי בגלל ספיגת השומן בצד שמאל של עין שמאל, יש לי ראיה דו עינית רק כשאני מתכוונת לראות בעין ימין.שאלתי היא האם זה יסתדר לאחר ניתוח של השתלת רקמת שומן בעין שמאל. מקווה שהייתי ברורה. תודה.

שושיה שלום, השומן לא פוגע בשדה הראיה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

01/01/2010 | 10:41 | מאת: שושיה

1. ספיגת רקמת השומן צמצמה לי קצת את שדה הראיה האם השתלת רקמת שומן תחזיר לי את שדה הראיה המלא? 2. איך נעשה החיבור בין רקמת השומן הקיימת לבין זו הקיימת? האם אין הצטלקות בחיבור? 3. איך מחשבים את כמות השתלת השומן ומקום ההשתלה להשגת מראה טבעי ובריא? תודה.

19/01/2010 | 15:02 | מאת: שושיה

הלכתי לרופא שמתמחה בדיוק בזה והוא בדק אותי ואחרי שהבין שהעין רואה די טוב 6/5 אמר לי שאת הניתוח הזה עושים אם העין לא רואה ושיש בניתוח הרבה סכנה לפגיעה בעצב הראיה בגלל הלחץ של השומן שמשתילים.כמו כן הוא אמר שצריך להשתיל 30אחוזים יותר שומן כי הם נספגים ואז זה ברור למה יש כזה לחץ על עצב הראיה,ולא הסכים להמשיך להתקדם בנושא. מה אתה אומר? האם יש דרך אחרת לתקן את הכעיה הזאת?

19/01/2010 | 15:05 | מאת: שושיה

ספיגת השומן פגעה קצת בטווח הראיה של העין. האם השתלת רקמת שומן מחזירה את טווח הראיה המלא?

03/06/2010 | 10:19 | מאת: שושיה

האם אתה מתכוון לשומן שמושתל אם יושתל או לשומן שנספג בעקבות הדימום שהוא אינו פוגע בשדה הראיה? מה כן פוגע בשדה הראיה? האם במקום האיחוי בין השומן הקיים לשומן המושתל לא קיימת רקמת צלקת? האם משתילים שומן בעין רואה? תודה.

מנהלי פורום קרטוקונוס