המשך רקמת שומן העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/12/2009 | 14:12 | מאת: שושיה

אני שמחה שזה ניתוח לא מסובך.אני לא מצליחה לחזור להודעה שלי כך שאני לא יודעת מה היו שאלות 3 ו4.השאלות שלי עכשיו הן: איך נעשה החישוב של כמה שומן ואיפה צריך להשתיל כדי לשחזר את המצב הסימטרי שלפני הפגיעה(איך נעשית המדידה)? האם הזמן הרב שעבר מאז לא פוגע ביכולת התיקון?לאיזה רופא אני צריכה לפנות בשביל להתחיל את זה? איזה מידע עלי אני חייבת להביא? אני חושבת שיש לי רק חומר חלקי על עצמי ואני בטוחה שרופא משפחה לא יודע כלום עלי. השבוע הייתי אצלו עם אמא שלי כגיבוי, והיא דיברה רוב הזמן כי היא יותר דומיננטית ממני. הבאתי מסמך עדכני מנוירולוג של קופת חולים ומסמך עדכני של נוירואופתלמולוג שמצאתי מחוץ קופת חולים (מצאתי את הנוירואופתלמולוג) ורופא המשפחה הסכים רק אחרי הרבה שכנועים לתת לי מכתב בחתימתו ובו הפניה למכתבים שהבאתי.הרופא משפחה אמר שהוא יכול לכתוב רק על שפעת וכד' ושגם למי שיש בעיות אחרות יש דפים מהרופאים המומחים ואין כרטיס / תיק שבו הרופא משפחה מסכם אותם.

שושיה שלום, לזמן הממושך או מקרה שלך חשיבות רבה. כמות השומן היא בהתאם לחוסר הקיים. הרופא המטפל בדר"כ הוא אקולופלסטיקאי. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

01/01/2010 | 10:46 | מאת: שושיה

מה החשיבות של הזמן הממושך / המקרה שלי? האם בגלל זה אי אפשר לתקן את רקמת השומן?

01/05/2010 | 12:04 | מאת: שושיה

השתלה כזאת לא פוגעת בראיה?

02/10/2011 | 10:29 | מאת: שושיה

מנהלי פורום קרטוקונוס