אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/12/2009 | 00:16 | מאת: רבקה

אשמח לקבל תשובה עדכון: MRI יצא תקין מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה ואם יכול להיות קשר לחבלה בראש שעברתי? תודה מראש והמשך שבוע נעים

רבקה שלום, אני שמח שה- MRI חזר תקין. אבקשך להפנות אותי לתאריך שאלתך הקודמת כדי שאוכל להתיחס לבעיתך בצורה יותר עניינית. האם את שואלת לגבי השערה בעין? כפי שציינתי אם השערה זזה רק עם תנועת העין הייתי מבצע בדיקת F/A, אם השעורה זזה כל הזמן הייתי משייך זאת לשינויים בזגוגית. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

30/12/2009 | 13:28 | מאת: רבקה

שלום רב!!! אני מזכירה לגבי השרשור שהיה ושלחתי לך הודעה מאת רבקה בכותרת "לתשובתך אודה". העתקתי והדבקתי את השרשור שהיה בנוגע לבעיה שלי כדי להזכיר את הבעיה ושאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה. תודה מראש והמשך שבוע מבורך

מנהלי פורום קרטוקונוס