הסרת האפיתל בקרוס לינק

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

12/12/2009 | 17:43 | מאת: נעמי

לאחר בדיקה רחבה בתחום.קראתי הרבה מחקרים המציינים כי לא חייבים להסיר את שכבת האפיתל בטיפול הקרוס לינק.וראיתי תוצאות טובות. היום מבצעים זאת בהרבה מקומות בעולם.יש רופאים אשר מסבירים שחייבים להוריד על מנת שיספג. חשובה לי דעתך בנושא.

נעמי שלום, הסרת האפיתל אינו מהווה בעיה טכנית או טיפולית מדובר בפרוצדורה קלה, חלק מהמנתחים מבצעים שריטות בקרנית וחלק מסירים את האפיתל. ההחלמה מהירה ותוך מספר שעות עד ימים האפיתל נסגר בחזרה במלואו. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס