קמירות העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/12/2009 | 12:53 | מאת: א

אובחנה לבני בן ה 16.5 מחלת הקרטוקונוס לפי בירורים שערכנו עדשות מתאימות עולות 4100 ש"ח האם ישנה השתתפות של משרד הבריאות בנושא או כללית מושלם? תודה

07/12/2009 | 16:56 | מאת: תומר שאשא

את יכולה לפנות לכללית מושלם, ולבקש החזרים - הם יבקשו מכם, הפניה מרופא הכללית + חשבונית מקור. אנא בקשו מהם שבמקביל לתביעה של המושלם, שיתבעו הם בשמכם את קופ"ח הכללית - כך תזכו ל75-80% מהעלות הקודמת. בברכה, תומר שאשא

שלום רב, ישנן קופות המשתתפות בעלות העדשה תלוי גם סוג הביטוח. אין ספק שקרטוקונוס זו מחלה ויש הצדקה לספק את העדשות ע"י הקופות היות והן משמשות לטיפול ותפקוד יום-יומי של המטופל. לא כל הקופות עושות זאת וחבל. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס