קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/11/2009 | 15:38 | מאת: דור

אני בן 17 ואובחנתי לפני כ 5 שנים כחולה בקרטוקונוס .הרכבתי במשך 5 שנים עדשות מגע קשות ובבדיקה שגרתית אצל ד"ר מיכאל מחלין התגלה שאני יכול להרכיב משקפיים מפני שהקרנית שלי תוקנה. לאף רופא בארץ עפ"י בדיקות שערכתי אין תשובה להחלמה של הקרנית. בנוסף.הקרנית שלי תוקנה ואף חזרה לצורתה המקורית . אשמח לקבל הסבר. בתודה,דור.

דור שלום, אם הטופוגרפיה שלך תקינה נראה לי שהאבחנה הראשונית הייתה שגויה. האם בצעת צילום טופוגרפיה לפני 5 שנים או שהאבחנה ניתנה בגלל הצילינדר הגבוה שלך? ישנם אנשים (ילדים) עם צילינדר גבוה אבל סמטרי ואז לא מדובר בקרטוקונוס אלא בצילינדר רגיל. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס