קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

08/11/2009 | 14:28 | מאת: שלום

אני צריך לעבוד השתלת קנית בעיין ימין בדלל קרטוקונוס הניתוח כנראה יתבצע בהדסה עין כרם רציתי לדעת האם הניתוח מסובך , מה אחוזי ההצלחה וכמה זמן התאוששות , האם כדאי לקחת עוד חוות דעת מעוד בית חולים? תודה.

שלום רב, אני חושב שאתה מטופל במקום מצוין ומקצועי ביותר. ניתוחי השתלת קרנית הם פשוטים יחסית, אורך הניתוח הוא כשעה, מבוצע בדר"כ בהרדמה מקומית וניתן לשחרר הביתה מיד לאחר הניתוח, החלמה יחסית מהירה, כיום יש טכניקות ניתוח חדשות לטיפול בקרטוקונוס תלוי מה מצב הקרנית שלך ודרגת המחלה. ניתן לנתח רק חלק מעובי הקרנית השתלת קרנית למלרית או השתלת קרנית בשיטת IEK שבה חיתוך הקרנית מתבצע בעזרת לייזר ואז הדיוק רב יותר קצב ההחלמה מהניתוח מהיר יותר. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס