כתמים בעדשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/11/2009 | 11:24 | מאת: אלמוני

שלום רב, אני מרכיב עדשות קשות עקב קרטוקונוס כמה חודשים.לאחרונה שמתי לב שיש נקודה לבנה קטנה על כל עדשה(זה התחיל באחת).מה זה?זה מסוכן לשים אותן? אני מרכיב את העדשות וחוץ מהרגשה קצת לא נעימה באחת העיניים. אין משהו מיוחד. 2. הרופא נתן לי ג'ל של ג'נטיל, כי אחרי הורדת העדשות יש לי תחושה מציקה. רשום שיש לשים בלחמית.היכן זה בדיוק?מה אם זה נוזל על העין עצמה ואני ממצמץ שהחומר יהיה על כל העין? תודה מראש.

שלום, תפקיד הג'ל להתפזר על כל העין ולא חשוב איפה אתה שם אותו. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

16/11/2009 | 12:03 | מאת: גילי

זה יומיים שבעיני השמאלית מרצדת צורה קטנה וגמישה שזזה כשזז אישוני.בחושך יש לי הרגשה שיש חשמל בעיני-כמו הבזקי אור קטנים.מה הסיבה לכך והאם זה מצריך טיפול מהיר?

16/11/2009 | 12:03 | מאת: גילי

זה יומיים שבעיני השמאלית מרצדת צורה קטנה וגמישה שזזה כשזז אישוני.בחושך יש לי הרגשה שיש חשמל בעיני-כמו הבזקי אור קטנים.מה הסיבה לכך והאם זה מצריך טיפול מהיר?

מנהלי פורום קרטוקונוס