שאלות יובש בעין זו עין שמאל ופזילה בגלל המקרה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/10/2009 | 11:28 | מאת: שרלי

שלום רב אני האומנם לא ילדה אבל אין אתר אחר ברפואת בעיינים אני כבת 50 בגיל 20 נפלתי ונכנס לי מסמר לעין ובניתוח בזמנו הוציאו לי אותו מאז נפגעה ראייתי אני רואה מתושתש ומרוחק לא רואה לאחרונה אני מרגישה חול בעין וזה מפריע לי זה כמו גרגרי חול מימה זה ?? והאם אפשר לטפל בעין לאחר כמה שיינים טובות?? האם ניתוח יכול להציל את העין לגמרי ? ומהם אחוזי ההצלחה?? בניתוח כזה . הרופא נתן לי וולטרן אופטה מה התפקיד של הטיפות הללו ולמה לא עובר לי ??אשמח לקבל ההשלכות לניתוח כזה מהם סיכונים

שרלי שלום, לא ברור לי מה קרה בדיוק בעין שלך ומה מצבה, האם הוצאה העדשה והאם הקרנית מצולקת. בכל מקרה בו יש ראיית אור לעיתים ניתן לשפר את הראיה, רק במקרים שאין ראיית אור אזי התקוה לשיפור לא קיימת ובמקרה שלך הבנתי שאת רואה אור אז כדאי לנסות. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס