קרטוקונוס דו עיני והשתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/10/2009 | 11:12 | מאת: אורטל

שלום לך דר לוינגר, יש לי קרטוקונוס דו עיני כאשר בימין המצב חמור יותר מאחר וגם קיימת עכירות במרכז. לפני חצי שנה עברתי אצלכם ניתוח PTK להסרת צלקת שהיתה לי בעין כדי שאוכל להתאים עדשות מגע לקרטוקונוס. רציתי לשאול, אם אני לא אצליח להרכיב עדשה בעין זו (ימין) אני אוכל לבצע השתלת קרנית? ואם כן איך מתחילים את התהליך הזה? אני מאוד מפחדת שהמצב בעין שמאל יתדרדר גם הוא ואז בכלל אני לא אראה כלום... אשמח לתשובה ממך.

אורטל שלום, אין כל קושי. תהליך ביצוע השתלת קרנית פשוט יחסית, נרשמים להזמנת קרנית תוך מס' ימים אנו מקבלים קרנית איכותית מבנק קרניות בארה"ב. הניתוח אורך 60 דקות בהרדמה מקומית, ומיד לאחר מכן הולכים לבית, ההתאוששות היא מהירה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס