השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

12/10/2009 | 11:41 | מאת: ניר

שלום , אני לפני ניתוח השתלת קנית (ממתין בתור אין סופי ) ואינני יודע כלום על התהליך וההחלמה ממנו האם אפשר בבקשה לשפוך מעט אור על הנושא ?

ניר שלום, מה הסיבה להשתלת קרנית? לסיבה יש חלק בתהליך ההחלמה, בשנתיים שלוש האחרונות הוכנסו לשימוש טכניקות מתקדמות רבות המקצרות את תהליך ההחלמה. לסוג הניתוח יש משמעות חשובה באורך ההחלמה ולתוצאות הניתוח. החלמה מהשתלת קרנית רגילה היא 6-12 חודשים כשמדובר בחזרה לתפקוד מלא. במקרים של השתלת קרנית בשיטת IEK בעזרת לייזר ההחלמה תוך מספר ימים עד שבועות. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

18/10/2009 | 16:17 | מאת: ניר

תודה על התשובה , במיקרה שלי ,מדובר בהשתלת קרני בגלל החרפת מצב קירטוקונוס בעיין שמאל . ההליך אמור להתבצע בבית החולים תל השומר. האם זה אומר משהוא לגבי סוג ההליך וההחלמה?

28/03/2012 | 10:29 | מאת: לוסי ש

לפני 3 שנים עברתי ניתוח קטרקט. תוך כדי ניתוח הרגישה המנתחת בזמן שסיימה להכניס את העדשה,כי הקופסית נקרעה,הניתוח הסתבך והושתלה עדשה חיצונית,היתה בצקת בקרנית . היום יש לי תפרים,צילנידר שגדל בגלל הפתח שנעשה לצורך הכנסת העדשה,הקרנית יותר עבה מהשניה ואני סובל עירפול רציני. האם ידוע לך על ניתוח מסוג זה ומה אפשר לעשות. הייתי השבוע אצל דר לשם באסותא והציעו לי nacl מה דעתך?

15/05/2012 | 10:08 | מאת: לוסי ש.

לפני 3 שנים עברתי ניתוח קטרקט. תוך כדי ניתוח הרגישה המנתחת בזמן שסיימה להכניס את העדשה,כי הקופסית נקרעה,הניתוח הסתבך והושתלה עדשה חיצונית,היתה בצקת בקרנית . היום יש לי תפרים,צילנידר שגדל בגלל הפתח שנעשה לצורך הכנסת העדשה,הקרנית יותר עבה מהשניה ואני סובל עירפול רציני. האם ידוע לך על ניתוח מסוג זה ומה אפשר לעשות. הייתי השבוע אצל דר לשם באסותא והציעו לי nacl מה דעתך?

מנהלי פורום קרטוקונוס