שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

12/10/2009 | 10:41 | מאת: אלמוני

אני מרכיב עדשות קשות 4 חודשים.בעין שמאל המצב יותר חמור(יותר קונוס).לאחרונה בכל הרכבת עדשה על עין שמאל יש לי תחושות לא נוחות(בנוסף מסביב לקרנית שמאל יש אודם-כלי דם?).בעין ימין אני אפילו לא מרגיש שיש לי עדשה.האם לבדוק את התאמת העדשה?יש לציין כי אני לא מרכיב את העדשות כל יום

18/10/2009 | 11:05 | מאת: ד"ר שמואל לוינגר

שלום רב, לפי שאלתך אני מבין שאתה סובל מקרטוקונוס. תפקיד העדשות הקשות היא לשנות את קמירות הקרנית. תחזור לאופטימטריסט שלך להתאמה חוזרת של העדשה שמציקה לך, ייתכן ויש צורך בשינוי קמירות העדשה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס