עדשות קשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/10/2009 | 15:25 | מאת: איריס

אני סובלת מקרטוקונוס, ולפני 3 ימים התחלתי להרכיב עדשות קשות. לפני זה לא הרכבתי עדשות בכלל. הענין הוא שמאוד קשה לי להסתגל אליהן (אני איתן רק 3 ימים) ואני מרגישה שזה לא ישתפר.. האם ייתכן מצב כזה שעין לא מסתגלת לעדשות קשות? או שאני פשוט מקדימה את המאוחר וצריכה לחכות עוד כמה ימים?

09/10/2009 | 04:28 | מאת: חיה

היי איריס,יש לי קרטקונוס מתקדם מאוד ואני ממש לא הצלחתי להסתגל, אבל אל תתייאשי, יש אנשים שכן וזה לוקח קצת זמן... אם לא, יש שיטה שנקראת פיגיבאקינג שזה אומר ששמים עדשה רכה מתחת לקשה וזה מאוד מאוד עוזר, אגב אתמול לבשתי את העדשות 13 שעות ואפילו לא הרגשתי אותם.

איריס שלום, שלושה ימים זו תקופה קצרה להסתגלות לעדשות מגע. יתכן ויש צורך בשינויים בעדשה עד שתותאם לעינייך. אני ממליץ שתחזרי לאופטימטריסט שלך שיבדוק שוב את ההתאמה. כמו כן מומלץ להזליף טיפות נגד יובש על העדשות להקלה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס