,תחושת לחץ ומטרד נורא באישון

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

09/09/2009 | 00:55 | מאת: הדס

כבר שבוע ימים יש לי הרגשה של אי נעימות בעין,"כאילו" תחושה שהעין בולטת החוצה ההרגשה מתרכזת בגלגל העין או באיזור האישון, לפעמים אף כואב שכמפנה מבטים לצדדים, אבל רוב הזמן מציק ולא נותן לי לפתוח את העין כרגיל. ניסיתי טיפות ליובש (גנטיל), אך לא עוזר. רופא הסתכל ובדק בדיקה מאוד שטחית ואמר שאין גוף זר, אבל לא חשבתי שזאת הבעיה בכל מקרה כי הכאב ואיזור שמציק ממוקד במרכז העין. האם יש לך עצה או פתרון מה לעשות או מה זה יכול להיות, זה כבר שבוע מציק ממש...

הדס שלום, לא אוכל לעזור לך ללא בדיקה. יש לשלול לחץ תוך עיני, שינויים במספר, וייתכן שאת זקוקה למשקפי קריאה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס