"פזילה"

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/09/2009 | 11:45 | מאת: אוהד

יש לי קרטוקונוס יותר בעין ימין אני בן 33 לאחרונה מזה כחודש אני שם לב כאילו עין ימין פוזלת ואני רואה את הצל של האף במציאות היא לא פוזלת הלכתי אתמול לרופא עיניים שבדק הכל ואמר שהכל תקין..אין פזילה...בדק את קרקעית העין מה עושים?

אוהד שלום, נראה לי שמדובר בראיה כפולה. נשאלת השאלה האם אתה רואה כפול גם כאשר אתה מרכיב משקפיים? יתכן וכל הכפילות פזילה מקורם בצילינדר עקב הקרטוקונוס. תיקון בעדשות מגע או משקפיים יכול לתקן זאת. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס