שאלה נוספת לד"ר לוינגר

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/08/2009 | 11:41 | מאת: קרן

לד"ר לוינגר שלום ובוקר טוב תודה מראש על יתיחסותך לשאלתי בפי עוד שאלה אני ערכתי בדיקות התאמה 1. באסותא אצל ד"ר מרמור ו 2. בעיניים אצל ד"ר מלר באסתוא נמסר שאני מתאימה ללייזר וד"ר מלר אמר לי שלא לכן יש בידי את המידע על העיניים שלי מה אתה מציאה לי לעשות שיש בידי את כול הנתונים ובנוסף רופא 1 אומר שלא ורופא שני כן רשמתי לך במייל הקודם את תוצאות בדיקות ההתאמה במכונים וכן את בדיקת ההתאמה לגבי בדיקה האורה האם היא משקפת מידע נכון לגבי חוזקת הקרנית אני לא יודעת מה לעשות מקווה שתוכל לתת לי עצה טובה ?

קרן שלום, כפי שציינת בשאלתך הראשונה כדי להחליט יש צורך בבדיקה מקיפה. ד"ר מלר הוא רופא שעובד במרכז שלנו בעזריאלי. מדובר ברופא מצוין ואם הוא המליץ לך לא לבצע טיפול אני מסכים. כנראה שאר הפרמטרים חוץ מהאורה לא מתאימים. גם לנו יש את מכשיר האורה במרכז בירושלים ובמידה ויש ספק אנו נעזרים בו, אולם תוצאות הבדיקה של אורה הן רק חלק מכלל הבדיקות שאנו מבצעים. כפי שציינתי בתשובה הראשונה יש עוד פרוצדורות חלופיות ללייזר שניתן לבצע במקרים שלא מתאימים. במרכז שלנו 80% מהפונים לבדיקת התאמה לא מתאימים לטיפול לייזר, חלקם מתאימים לטיפולים אחרים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס