אופטומטריסט טוב המטפל בקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/08/2009 | 12:11 | מאת: גיל

היכן יש אופטומטריסטים המומחים או בעלי ידע טוב בהתאמת עדשות מגע קשות לקרטוקונוס, עברתי הרבה אך ללא הואיל. תודה

23/08/2009 | 20:54 | מאת: עוז

דוד גייכמן מחולון

24/08/2009 | 11:08 | מאת: levinger123

אני לא נוהג להמליץ על בעלי מקצוע שונים. אולם בכל מרפאה שמתמחה בתחום זה יש אופטומטריסט מומחה להתאמת עדשות מגע היות וזה חלק חשוב מפעילות המרפאה.

02/12/2009 | 16:15 | מאת: תומר ש

המלצה חמה מנסיון של 13 שנה כמטופל - יורם לוי - אופטומטריסט קליני הוא מומחה בעדשות ובקרטוקונוס - עזר לרבים - והציל - תרתי משמע אנשים שהגיעו לכלל ייאוש. טיפול מסור, חם, אדיב ומקצועי. עובד עם גדולי רופאי העיניים בארץ. אם יש לי המלצה שאני בהחלט יכול לתת ולעמוד מאחוריה באופן מלא זה יורם לוי - טל: 037521090 בברכה, ובאיחולי בריאות, תומר שאשא

23/09/2009 | 08:46 | מאת: אמיר

שנמצא בירושלים.הגעתי אליו דרך המלצות וזה היה מזמן. הקרטוקנוס אצלי חמור מאוד. שהייתי באמריקה גם שם טיפלו בי בעדשות מיוחדות

מנהלי פורום קרטוקונוס