יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/08/2009 | 15:03 | מאת: נדין

האם מישהו יכול להמליץ על טיפות או ג'ל ליובש בעיניים? האם ניתן לשימוש גם על עדשות מגע קשות? תודה,נדין

נדין שלום, טיפות הילוקומוד שהן ללא חומר משמר ניתן להזליף גם על עדשות מגע. ג'ל מסוג וויסקוטירס ניתן לשימוש לפני ואחרי שימוש בעדשות מגע. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

23/08/2009 | 17:24 | מאת: אמיר

נדין שלום אני סובל מיובש כרוני בעיניים ניסיתי הרבה מאוד תכשירים טיפות משחות ספריים ומה לא, הדבר היחיד שעזר לי היו טיפות שנקראות רפרש טירס. אני שם אותם עם עדשות מגע (אמנם רכות אבל שווה בירור) אני לא כל כך מכיר את הוויסקוטירס או הילוקומוד (כנראה שהם חדשים בשוק) אבל חשוב מאוד לבדוק כמה חומר משמר יש בהם כי הוא מזיק לעין בטווח הארוך אמיר

מנהלי פורום קרטוקונוס