קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/08/2009 | 23:05 | מאת: נירה

שלום רב לבני בן ה 23 אובחנה מחלת קורטוקונוס בעין אחת. האם המחלה יכולה לתקוף גם את העין השניה או יכול להיות מצב שזה יהיה רק בעין אחת והשניה תישאר בריאה. האם הטיפול נחשב דחוף...

נירה שלום, מחלת הקרטוקונוס בדרך כלל מופיעה ב-2 העיניים, לא תמיד בחומרה זהה, בדרך כלל יש הבדל בין העיניים. יצא לי לבדוק חולים לא מעטים שהקרטוקונוס פגע רק בעין אחת. אם המחלה מתקדמת מומלץ לטפל בה. בשנים האחרונות הוכנסו לטיפול מספר טיפולים כגון ניתוח טבעות, קרוסלינקינג כדי לעצור את המשך הדרדרות המחלה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס