לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

31/07/2009 | 13:48 | מאת: בתאל

שלום, לפני כשבועיים אובחן אצלי קרטוקונוס, נבדקתי ע"י רופא עיניים שהפנה אותי לאופטומטריסט, להמלצת הרופא קניתי עדשות קשות לטיפול במחלה, אשמח לדעת כיצד העדשות יעזרו לי לטיפול והאם כדאי ללכת לבדיקה נוספת אצל רופא מומחה, אני מתקשה מאוד בהרכבת העדשות ומפחדת מהעובדה שאצטרך לבצע השתלה של קרנית, אודה לעזרתך בהקדם האפשרי, תודה מראש, בתאל

בתאל שלום, עדשות קשות אינן מטפלות בקרטוקונוס אלא מאפשרות לראות יותר טוב מאשר עם משקפים. העדשות מתקנות את חוסר הסדירות של הקרנית ושל הצילינדר (אסטיגמציה). כמו כן ישנם טיפולים חדשים לעצירת התקדמות המחלה- ניתוח טבעות וקרוס-לינקינג אותם אני ממליץ לעצירת התדרדרות המחלה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

08/08/2009 | 01:43 | מאת: יפעת

אשמח שתשלחי אליי מייל - אוכל להפנות אותך ולספר לך מנסיוני האישי. [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס