קרטוקונוס וראיה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

20/07/2009 | 19:34 | מאת: יעל

השבוע התבשרתי כי לביתי יש קרטוקונוס. האם הדבר יפריע לה לראיה מרחוק או קרוב? האם ניתן לטפל?

יעל שלום, קרטוקונוס קל עד בינוני בדרך כלל לא משפיע על הראיה. קרטוקונוס מתקדם מוריד את הראיה במיוחד עם משקפיים ורק עדשות קשות מותאמות לקרטוקונוס יכולות להתאים למקרים הקשים. פגיעת הראיה בעיקר לרחוק אולם יתכן גם לקרוב. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

08/08/2009 | 01:46 | מאת: יפעת

שלום יעל אני סובלת מקרטוקונוס שנים רבות. אשמח לעזור בכל דרך מנסיוני. שלחי אליי מייל ונדבר [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס