המלצה על אופטימטריסט מומחה לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

14/11/2016 | 11:51 | מאת: אסף

שלום רב, אודה על המלצות על אופטימטריסט מומחה לקרטוקונוס באזור חיפה. תודה, אסף

שלום רב, ניתן לקבוע תור לבדיקה אצל אבי עזרא 3122* בברכה, צוות רשת עיניים

16/05/2017 | 07:33 | מאת: שגיא

הי אסף עיניים מעולים בקרטוקונוס - הרופאי עיניים וגם האופטומטריסט אביעזרא מעיניים בבאר שבע שהתאים לי עדשות לקרטוקונוס. עוד טובים במרכז שמואל ברמן, אלייה אוטמברג ד"ר ניר ארדינסט שנחשבים מעולים לעדשות מגע לקרטוקונוס. כמו גן יש גם את ד"ר יורם ביגר מכפר סבא

מנהלי פורום קרטוקונוס