קרטקונוס מתקדם מאוד בצבא

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/06/2016 | 02:19 | מאת: שגיא

שלום הפרופיל שלי 45 ועברתי חצי מהשירות שלי כבר.. לפני 3 שבועות עברתי טיפול קרוס לינגקינג שני והפעם בעין השמאלית ... עכשיו החדות ראייה בעין שמאל 30/60 ובעין ימין 6/60 (ככה היה רשום בסיכום ביקורת כנראה בעין שמאל התכוון ל 3/60) במצב כזה ניתן להמשיך לשרת ? בנוסף אחרי שאישרו לי אסמכתא לטיפול הקרוס לינקינג שלחו גם מסמך שכתוב לאחר הטיפול יש להציב בוועדת תפעול נשק ולשחרר מצהל מה זה בכלל אומר הועדה הזו ?? אשמח לעזרה

06/06/2016 | 15:02 | מאת: ד"ר ישי פאליק

עמית שלום רב בדיוק לשם כך קיים בצבא גוף האמון על בדיקות החיילים קביעת הפרופיל הרופואי וההתאמה לשירות בצבא יפנו אותך לרופא עיניים במסגרת הצבאית שמתמחה בקביעת פרופיל בין היתר הוא יבדוק את חדות הראיה ללא תיקון ועם תיקון מייטבי ולאחר מכן ימליץ על פרופיל רפואי בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום קרטוקונוס