משקפי ראייה לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/02/2016 | 13:53 | מאת: ציפי

אני סובלת הרבה שנים מקרטוקונוס ולשמחתי רואה טוב עם עדשות המגע שהותאמו לי. מפריע לי מאוד שאינני יכולה להרכיב גם משקפי ראייה, כי הראייה איתם מאוד מטושטשת ומעוותת. האם יש מומחים שיכולים להתאים בכ"ז משקפיים?

14/02/2016 | 12:25 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ציפי שלום רב בקרטוקונוס נוצר עיוות משמעותי שלרוב אינו סדיר של הקרנית ועל כן במצבים אלו כתלות במידת חומרת המצב מתאימים אמצעי לתיקון התשבורת. במידה והמצב קל ניתן להתאים משקפיים במידה והמצב חמור יותר ניתן להתאים עדשות מגע או לשקול השתלת אביזר כגון INTACS בתוך הקרנית עצמה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום קרטוקונוס