קרטוקונוס עדשות קשות ועיין אדומה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/05/2014 | 20:04 | מאת: מישהו

היי יש לי קרטוקונוס(בעיין אחת בלבד) כבר למעלה מ3 שנים ואני משתמש רק בעדשות קשות כי הרכות לא עזרו לי וכנל לגביי משקפיים. במהלך השנים האלה החלפתי את העדשות כמה פעמים,מסיבה אחת בלבד-העין שלי נהייתה אדומה מאוד! העיין שלי נהיית אדומה כשאני שם את העדשה על העיין והדבר הזה מאוד מציק לי ומפריע לי כשאני בסביבת אנשים כי עיין אחת שלי נראית רגיל והעיין השניה אדומה בגלל העדשה. החלפתי כבר כמה פעמים עדשות וזה לא משפר את המצב. רציתי לדעת מה עליי לעשות שיוכל להפחית לי את האודם בעיניים? אם תוכל להמליץ לי על פעולות ביום יום,טיפות ספציפיות שיכולות לעזור, או כל דבר אחר. תודה

שלום רב, יתכן מאד והעדשה שהנך מרכיב בעין עם הקרטוקונוס גורמת ליובש וגירוי הלחמית ולכן כדאי להשתמש בטיפות להרטבת העין מסוג הילוקומוד, בפאנטן או רפרש כל שעתיים וכן טיפות ג'ל מסוג וויסקוטירס ג'ל לפני השינה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס