אבחנה -קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/02/2014 | 20:08 | מאת: מוניקה

שלום אני סובלת מפזילה עוד מהילדות. הוסבר לי ע"י האופטומטריסט שמבנה העין שלי אינו עגול כפי שצריך להיות וכו'. מעולם לא אובחן קרטוקונוס עד לאחרונה כאשר רציתי לבצע ניתוח הסרת משקפיים שם נמסר לי שאני סובלת מקרטוקונוס. האופטומטריסט מתעקש שאין לי קרטוקונוס. כיצד יודעים בוודאות?

מוניקה שלום רב, אני מציע לך להגיע ליעוץ אצלי במרפאת "עיניים" ושם נבצע צילומי קרנית מסוגים שונים ובדיקות מקיפות לאיתור קרטוקונוס. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס