טיפול קרוסלינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/01/2014 | 22:54 | מאת: אהובה

לפני 5 שנים עברתי ניתוח לייזר בעין אחת נוצר אצלי סיבוך ויש אי סדירות של הקרנית בעיקבות זאת אני רואה ראיה כפולה ועיוותים של התמונה לאחרונה חלה החמרה והרופא הציע לי לעשות טיפול קרוסלינג 1. האם הטיפול אמור לשפר את המצב?(כדי לא אעשה את הטיפול לחינם) 2. האם ישנה אפשרות נוספת לטיפול? 3. האם ניתן לעשות ניתוח לייזר חוזר (לאחר הקרוסלינג) בתודה מראש אהובה

שלום רב, - הטיפול יכול לשפר מצבך - בדר"כ לא מקובל אחרי קרוסלינקינג לבצע טיפול לייזר נוסף. - יש צורך לבדוק ולעשות הערכה של הקרנית, צורתה ומיפויים על מנת שנוכל לענות לך יותר במדוייק. - כאמור בלי בדיקה קלינית והמיפויים קשה לתת לך תשובה יותר מדויקת. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס