חודשיים לאחר קרוסלינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

02/09/2013 | 21:00 | מאת: יריב

שלום.לפני כחודשיים ביצעתי קרוס לינקנינג ואני עדיין רואה מטושטש מאוד.האם יתכן שהצלינדר שלי עלה עקב הניתוח למרות שבמיפוי קרנית שעשיתי לפני כשבוע רואים שיפור ניכר בקמירות הקרנית?תוך כמה זמן הטשטוש אמור לחלוף? אני מעוניין לבצע קרוס גם לעין השנייה אבל מפחד שהמצב של העין שכבר עברה קרוס לא ישתפר.

יריב שלום רב, לעיתים לוקח שישה חודשים עד שמרגישים שיפור בראייה לאחר טיפול מסוג קרוסלינקינג, ולעיתים צריך להתאים משקף חדש או עדשת מגע כדי להשיג חדות ראייה טובה, אך בכל מקרה יש להמתין מינימום שלושה חודשים מטיפול זה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס