פוטנציאך ראיה לאחר התלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/09/2013 | 15:12 | מאת: ארז

שלום רב. עשיתי ניתוח לאזיק שגרם לי לקרטוקונוס מתקדם. ישר אחרי הניתוח הראיה בימין הדרדרה ל 6/15. (עוד לפני שהקרטוקונוס התקדם) לפני הניתוח ראיתי 6/6 או קרוב לכך. פוטנציאל הראיה של עין זו לאחר השתלת קרנית עם עדשת מגע הוא כפי שהיא ראתה מייד לאחר ניתוח הלזיק? או שייתכן ותקבל חדות ראיה טובה?

02/09/2013 | 00:51 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, שאלותיך נענו כבר על ידי מומחי הפורום בצורה זו או אחרת. לא ניתן לענות לשאלותיך בצורה מדוייקת ללא בדיקה, ואני ממליץ שתיפנה לרופא העיניים המטפל בך (מומחה לקרנית). בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס