קשר בין סיכויי ההצלחה לבין מצבי הנוכחי והקודם

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/08/2013 | 11:13 | מאת: ירון

אני ירון היו לי משקפיים עם מסםר 6 ב 2 בעיניים ללא צילינדר עשיתי לייזר להורדה לפני 15 שנה פיתחתי קרטוטוקנוס מתקדם + אסימיטריה + נצנוצים של אור + יובש רב + קטרקרט קטן בעין ימין כעת אני שוקל ברצינות השתלה בעין ימין השאלה היא האם הסיכוי שלי לקבל תוצאות טובות פוחת בשל כך שעברתי כבר ניתוח אחד וניזוקתי ממנו מאוד כפי שתיארתי....?

11/08/2013 | 13:01 | מאת: עמי

רוב הסיכויים שהייתה רשלנות בביצוע ניתוח הלייזר בעבר. היו צריכיםלהבחין שאת סובלת מקרטוקונוס סמוי. תשקלי לתבוע

12/08/2013 | 14:03 | מאת: ירון

14/08/2013 | 00:19 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום ירון, לא אמור להיות קשר לניתוח הלייזר שעברת, והסיכוי שלך בניתוח השתלת קרנית הוא עקרונית כמו כל חולה קרטוקונוס אחר. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס