זמן המתנה להשתלה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/08/2013 | 16:18 | מאת: מועמד להשתלת קרנית

שלום רב יש לי קרטוקונוס מתקדם ב2 עיניי ומרכיב עדשות מיני סקלרליות לא מסתדר איתן וסובל מכאבים בשל היובש והגירוי החלטתי לעשות השתלה באופן פרטי דרך חברת הביטוח 1 כמה זמן זה לחכות להשתלה? אמרו לי שבפרטי זה זמן קצר מאוד של מספר שבועות?? 2 כמה זמן לאחר ההשתלה אוכל לחזור לעבודה? אני עובד בתור טכנאי מחשבים.(מתקן תקלות חומרה ותוכנה). אני מבין שצריך להרכיב משקפיים מיוחדים כמה שבועות לאחר ההשתלה??

שלום רב, 1. המתנה לקרנית תורם באופן פרטי,המיובא מבנק פרטי בחו"ל,לוקחת בין חודש לחודשיים,תלוי בגיל התורם וטיב הקרנית שלו. 2. לאחר השתלת קרנית ניתן לחזור תוך שבועיים לעבודה כטכנאי מחשבים,ולהשתמש רק בעין הלא מנותחת בתפקיד בעבודה,כמובן עם עדשה הסקלרלית שלך. לא תוכל להשתמש בעין המנותחת במשך כמה חודשים, לפחות 6 חודשים ויותר לאחר הניתוח,עד שהשתל יקבל צורה סימטרית והצילנדר הקשור במתח התפרים יתייצב. באם הנך מעוניין בייעוץ אצלי,נא להתקשר לטלפון של הקליניקה שלי: 035222982 0523878789 אחרי השעה 17:00 בברכה, פר' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס