שאלה דחופה לפני טיסה נא עזרה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

26/07/2013 | 18:16 | מאת: מריה

שלום רב, יש לי שאלה מוזרה אך עדיין אני חוששת וצריכה עזרה מבעל מקצוע ...היום קטלתי עקרב קטן מאוד שהיה במים באמצעות מקל טיפה מהמים עפה לתוך העין שלי .. האם זה מזהם בגלל שזה עקרב ? או שזה לא מפריע ואוכל לנסוע בשקט ?? תודה לך

29/07/2013 | 18:23 | מאת: טל

אני אומנם לא רופא אבל יש לי קרטוקונוס 26 שנה {אני בן 39) אבל מה שאת מתארת קורה המון למשל עם נכנסת לים ונכנסו לך מי ים לעיניים את יודעת כמה יצורים יש במים מדגים מדוזות וסרטנים למינייהם לי באופן אישי אף פעם לא הייתה לי דלקת או זיהום ממיי ים .אני מבין את החשש אבל כבר עברו יומיים שלושה ואני מאמין שלא קרה לך כלום.?

29/07/2013 | 19:22 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום מריה, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. אם ישנן תלונות- פני לבדיקה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס