פענוח בדיקת OCT

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

20/07/2013 | 14:57 | מאת: מאיר

אני בן 65 בבדיקת OCT שעשתי לאחרונה היה כתוב "עין ימין אי סדירות קלה ברמת RPE " האם אתם יכולים להסביר לי את הממצע ? והאם צריך טיפול? בתודה לתשובה מאיר

21/07/2013 | 00:46 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום מאיר, ראשית כל לא נראה שבשלב זה מדובר בממצא חמור. יתכן שמדובר במחלת ניוון הרשתית של הגיל בשלב ה"יבש" שלה. בכל מקרה- עליך להיבדק כיוון שיתכן שעליך לקחת טיפול בויטמינים כדי להקטין את הסיכון להתקדמות המחלה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

21/07/2013 | 19:23 | מאת: מאיר

האם את יכולה לומר לי איזה וטמנים כדאי לי לקחת בתודה לתשובה מאיר

מנהלי פורום קרטוקונוס