קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

01/07/2013 | 16:06 | מאת: עומרי

שלום יש לי קרטוקונוס די חמור בעין שמאלי כולל קרוסלינקינג וטבעת שבוצעו האם זה פור אותי משרות המילואים למי עליי לפנות

02/07/2013 | 00:00 | מאת: חיים

אתה צריך לבקש ועדה רפואית מצה"ל והיא זו שתחליט. אני מכיר אנשים שעושים שירות קרבי עם טבעת וקרוס. ככה שזה מאוד תלוי.

עומרי שלום רב, יש לפנות לקצינת הקישור למילואים ולשלוח לה את כל המסמכים המתעדין את הניתוחים שעברת ואת הסיכום של הבעיה של הקרטוקונוס ואז תזומן לועדה רפואית אשר תקבע אם אתה כשיר או לא לשרות מילואים פעיל ולאיזה יחידה אתה מתאים. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס