ניתוח קטארט עם החלפת עדשה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/12/2022 | 12:04 | מאת: אתי

שלום אני צריכה לעבור ניתוח בעניים קטרקט עם החלפת עדשה האם יש השתתפות עצמית לחברי כללית? והיכן מבצעים את הניתוח? תודה מראש

אתי שלום, בניתוח קטרקט מחליפים את העדשה העכורה ומשתילים במקומה עדשה מלאכותית. לא אמור להיות חיוב נוסף על עדשות סטנדרטיות אולם יתכן תוספת תשלום עבור עדשות מיוחדות במידה ואת מתאימה ומעוניינת. ניתוחים ניתן לבצע במסגרת ציבורית בבתי חולים או במסגרת פרטית דרך חברות ביטוח אצל רופא לבחירתך. בהצלחה.

מנהלי פורום קרטוקונוס