הטיפול המיטבי לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

18/06/2013 | 13:10 | מאת: עוזי

אני מאובחן קרטוקונוס מזה כ 7 שנים. במהלך תקופה זו, אני מחליף עדשות מגע קשות אחת לכשנה (בדרך כלל מחליף עדשה אחת כל פעם, אצל אופטמטריס שעובד עם "מכבי". שאלתי היא: האם ישנו טיפול נוסף? האם זו התנהלות נכונה של המחלה? האם ישנם דברים נוספים שרצוי שאעשה?

19/06/2013 | 14:02 | מאת: איריס

יש לי קרטקונוס כבר 30 שנה ואכן כל מס שנים יש צורך להחליף עדשות קשות

23/06/2013 | 11:15 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

עוזי שלום, עדשות מגע הינם פתרון טוב לשיפור הראייה בקרטוקונוס, אך בנוסף יש לעקוב ולראות שלא קיימת התקדמות במחלה. באם קיימת התקדמות בקרטוקונוס ניתן כיום לעצור אותה באמצעות- קרוס לינקינג. בברכה ד"ר הניה ליכטר.

מנהלי פורום קרטוקונוס