בעיה של elevation קדמי ב2 העיניים האם מדובר במצב של קרטקונוס מולד

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/10/2022 | 22:47 | מאת: גולדי

שלום וברכה גילו אצלנו בעיה של קרנית שנקראת elevation קדמי ב2 העיניים האם מדובר במצב של קרטקונוס מולד בנוסף אחותי עשתה אצלכם במרפאה בדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר האם אני צריכה לבקש טיפול של קרוסלינקינג בהקדם תודה רבה גמר חתימה טובה גולדי...

ככל הנראה כוונתך לקמירות גבוהה בקרנית. זהו מצב שיכול להחשיד לקיום קרטוקונוס. טיפול צילוב נעשה רק במקרה שיש אבחנה של קרטוקונוס אשר מתקדם. לא במצבים לחשד למחלה.

מנהלי פורום קרטוקונוס