ניתוח להוצאת עדשה - יצירת קשר

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

14/04/2013 | 09:35 | מאת: ורד

לפרופסור קרמר שלום, בהמשך לפנייתי אליך בנושא פגיעה בעדשה של בעלי בתאונת עבודה ברצוני לציין כי בעלי היה אמור לעבור ניתוח להוצאת עדשה ב 11.4.13 אך בבדיקה בבית חולים זיו לפני הניתוח שהתקיימה ב 9.4.13 הוחלט לאשפז אותו דחוף עקב זיהום ואבצס בקרנית עד לרגע זה הוא מאושפז וקיבל טיפול כל שעה בעיין היום בבוקר לאחר שמנהל המחלקה ד"ר פיקל בדק אותו והוא גם אמור לנתח אותו נאמר כי אין שינוי במצב והוחלט להפסיק את הטיפול ולשלוח תרבית לרמב"ם. בעלי סובל מכאבים שעד עכשיו לא הגיעו לרמה כזאת של כאב ומודאג מאוד היות וניתן ליצור איתך קשר רק בימי רביעי כולי תקווה שתראה הודעה זו לפני יום רביעי ואודה לך מאוד אם תיצור איתי קשר בדחיפות. אנחנו חייבים חוות דעת נוספת ומודאגים מאוד המשך יום נעים וסליחה אם הטרדתי אותך בברכה ורד

ורד שלום את יכולה לתאם יעוץ כבר להיום בטלפון 03-6090416 החל משעה 9:00בסניף עזריאלי בתל אביב. אם לא תצליחי לתאם, התקשריב-13:15 לנייד 054-5691000 בברכה פרופ קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס