מחקר בעדשות מגע מתקדמות לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

08/03/2013 | 16:02 | מאת: gabi

דרושים אנשים עם קרטוקונוס למחקר בעדשות מגע מתקדמות (ROSE K2). המחקר מתקיים במכללת הדסה בפיקוחו של פיליפ פיין וכולל פגישה של כשעתיים . בתמורה תקבל/י בדיקת ענים בחינם ע"י אופטומטריסטים מומחים בפיקוחו של פיליפ פיין מומחה בינ"ל לקרטוקונוס, תקבל/י תמיסות במתנה ותוכל/י לרכוש עדשות מגע מיוחדות לקרטוקונוס במחיר עלות. גבי -054-8343973 ניבה- 050-8540956

18/03/2013 | 14:00 | מאת: רויטל

היי הובחנתי בגיל 30 "במחלה" קרקוטוס ע"י ד"ר עמי הירש שרציתי לעבור ניתוח לייזר לעיניים ומאז לא נבדקתי אצל אף רופא ..... כמה חשוב להיבדק שוב ובאיזו תדירות כדי לא לפגוע בריאה? מאז אכן השתנה לי המספר כמה פעמיים אשמח לקבל ייעוץ בנושא

מנהלי פורום קרטוקונוס