מועמד להשתלת קרנית- בחירת מיקום הניתוח

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/02/2013 | 11:57 | מאת: עמית

שלום רב אני תושב מרכז, המליצו לי על 2 מנתחים להשתלת קרנית. האחד באזור מרכז שנחשב לטוב מאוד והאחר בירושלים שנחשב להכי טוב בתחום (ד"ר אבי סלומון בהדסה) האם כדאי לי לבצעו בירושלים בגלל המנתח או שלא כדאי כי זה רחוק לצורך ביקורים, מעקבים או טיפול בבעיות וכו' ?? ואז תציע לי לנתח במרכז.

10/02/2013 | 22:40 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום עמית, אתה שואל שאלה שאינה שאלה רפואית. לא אוכל להתייחס לשמות מנתחים כאלה או אחרים. לדעתי, אתה צריך לבחור במנתח בו אתה מאמין, והמיקום הגאוגרפי הוא פחות חשוב. בהצלחה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס