עדשות מגע לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/02/2013 | 09:49 | מאת: עמנואל

לפני כ5 שנים עברתי ניתוח לייזר , בשנתיים האחרונות חלה אצלי נסיגה והראיה שלי במשקפיים אינה איכותית. רופא עיניים שבדק אותי המליץ לי לא להמשיך לנסות לטפל בפעולות כירוגיות עקב חשש מסיבוכי קרנית , בבדיקה אצל אופטומטריסט מומחה בעדשות מגע הוא המליץ לי על עדשות מגע קשות המיוצרות בגיאומטריה הפוכה, במיפוי קרנית שלי יש כמו בור מרכזי , אשמח לשמוע חוות דעת והאם האופטומטריסט בכיוון הנכון .

עמנואל שלום, באם התיאור שלך אכן נכון, הרי שיש לך תופעה שנקראת "אי מרכזי". האופטומטריסט שלך בהחלט פועל כראוי. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס