השתלת טבעות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/02/2013 | 07:31 | מאת: ניסן יעקובי

אצלהבן שלי גילו קורטקונוס מתקדם והומלץ לנו לבצע השצלת טבעות . מהם הסיכונים וכמו כן היכן מומלץ לעבור את ההשתלות?

ניסן שלום רב, ניתוח השתלת טבעות הוא בסה"כ ניתוח נטול סיכונים, פרט אולי לזיהום שהוא סיבוך נדיר ביותר, היות ואת הכנסת טבעות מבצעים במכון שלנו בעזרת לייזר מיוחד הנקרא אינטראלייזר אשר יוצר את התעלות אשר אליהן נכנסות הטבעות. לכן הניתוח בטוח, היות ואין שימוש במכשור מכאני כגון סכין. באם הנך מעוניין בייעוץ, אנא צור קשר עם מכון "עיניים" במרכז עזריאלי בת"א, שם אני מנתח. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס