עדשות סקלרליות במקום עדשות קשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

17/10/2020 | 11:03 | מאת: פרדי

קרטוקונוס בשתי העניים, עין שמאל עברה השתלת קרנית בשנת 1997 וצילינדר נוכחי 14 עיין שמאל צילינדדר 6, איכות הראיה סבירה מינוס לא מסוגל להרכיב עדשות מגע, השבוע הומלץ לי על עדשות סקלרליות, האם יש סיכוי להסתגלות? האם יש פתרונות נוספים?

הי פרדי כמובן שייעוץ אמיתי דורש בדיקה ומיפוי קרנית. אך בגדול ישנן כמה אפשרויות. הפשוטה ביותר היא עדשה סקלרלית שיכולה לפתור בעיות רפרקטיביות גדולות מאוד. אפשרות נוספת היא תיקון כירורגי של הקרנית על ידי טבעות, תפרים, השתלה. אופציה נוספת היא ניתוח קטרקט או החלפה של העדשה והשתלת של עדשה טורית שמתקנת צילינדר. מציע לך לנסות בשלב הראשון עדשה סקלרלית שתוכל להציע לך שיפור מקסימלי במינימום סיכון. בהצלחה

מנהלי פורום קרטוקונוס