אבודה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/12/2012 | 18:52 | מאת: ירדן

לפני שנתיים גיליתי במעמד בדיקה אם אני מועמדת לליזר או לא שיש לי קרטוקונוס. מאז הלכתי למספר ייעוצים אצל רופים ואופטימטריסטים שונים וקיבלתי רק סחרחורת. חלק המליצו לי על עדשות מגע חלק רק משקפיים וחלק קרוסלינקינג. אין לי קרטוקונוס גבוהה או צלקות ולכן עד עכשיו הייתי עם משקפיים. ממש נמאס לי מהמשקפיים והיום הייתי אצל אופטימטריס וניסיתי להתאים עדשות קשות ונושמות. זה היה סיוט! העיניים שלי דמעו בלי הפסקה ולא יכולתי לפתוח אותם אפילו עם העדשות. עכשיו קבעתי תור לניסיון להתאים עדשות רכות ואני חוששת שגם הם יהיה ממש בלתי נסבלות. מה לעשות?? אני ממש לא מרוצה מהעובדה שאני כל הזמן עם משקפיים ותלויה בהן. כל הזמן הן מושכות לי שיערות וכל הזמן מחליקות לי ונופלות. אני ממש לא אוהבת אותן וגם לא רואה בהן בחדות מקסימלית. תודה!

28/12/2012 | 13:14 | מאת: ירדן

בנוסף שכחתי לציין- חעתים רחוקות אם אני נמצאת במקום עם הרבה אור אני מתחילה לראות בצידי העיניים טשטוש שלפעמים מגיע לעיוורון מוחלט שעובר אחרי כמה דקות... אני מרגישה שהעיינים שלי רגישות יתר על המידה, המון דומעת ומסתנוורת בקלות, האם יש קשר לעובי הקרנית? במיפוי קרנית נאמר לי שהקרטוקונוס שלי הוא מקרה קלאסי ולא חמור בכלל, הצילנר שלי בעין אחת 2 ובשניה 3 והמספ נמוך בסביבות 1 וחצי

מנהלי פורום קרטוקונוס