מחפש המלצה על אופטמטריס באזור הצפון

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/12/2012 | 14:34 | מאת: יוסי

מחפש המלצה על אופטמטריס באזור הצפון שמתמחה בהתאמת עדשות לקרטקונוס. בעבר לפני כ 8 שנים הותאמה לי עדשה סקללרית אך היא לא התאימה לצרכים שלי שכוללים פעילות ספורטיבית בשטח. כיום אני מרכיב משקפיים שנותנים תיקון חלקי בלבד.

יוסי שלום רב, ישנו רופא עיניים בשם ד"ר מחלין בחיפה שהוא בעל ניסיון של שנים רבות בנושא התאמת עדשות לקרטוקונוס, אך אינני בטוח אם הוא עדיין עובד. פרט לרופא זה, אינני מכיר אופטומטריסטים בצפון. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

25/12/2012 | 12:06 | מאת: יוסי

בקשר לאופטמריסים במרכז אשמח להמלצות על שמואל ברמן או לשמוע המלצות אחרות.

מנהלי פורום קרטוקונוס